Folii solare

FOLII LLUMAR

EASTMAN CHEMICAL COMPANY

Cele mai profesionale folii din lume

FOLII DECORATIVE

EASTMAN CHEMICAL COMPANY

0766.529.211

2007-2017

Aplicam folie LLumar de peste 10 ani

ECHIPA NOASTRA

Protectie solara

83% TSER

Autovad srl - 0766.529.211

Folii solare

     Folia solara este bariera invizibila pe care o aplicam pe geamuri pentru a reduce caldura in interiorul locuintei dumneavoastra sau pentru a diminua lumina puternica care patrunde prin suprafata vitrata. Foliile solare protejeaza si filtreaza lumina intr-o proportie foarte mare, in functie de confortul pe care-l doriti in interiorul locuintei. Foliile confera un aspect modern geamurilor dumneavoastra, colorandu-le in functie de nuanta foliei solare aleasa.
     Suntem foarte bucurosi cand vine vara, ne bucuram nespus ca ziua este mai lunga si mai luminoasa, inflorim ca toata natura ce ne inconjoara, dar nu luam in calcul ca totusi caldura foarte mare ne poate crea un disconfort accentuat. In ultima perioada, marea majoritate a clientilor nostri ne-au impartasit ca s-au confruntat cu diferite probleme legate de caldura excesiva si lumina puternica in casa sau la locurile lor de munca:
  - Este foarte cald in casa mea;
  - Nu vad sa citesc la calculator. Imi bate lumina puternic in monitor;
  - Vecinii se uita la mine in casa;
  - Mi se decoloreaza mobilierul in interior.

     Sunt doar cateva fraze pe care le-am auzit la clientii nostri si pe care noi le-am considerat probleme ce ne creeaza un disconfort.
AUTOVAD S.R.L va ofera solutia rezolvarii problemelor importiva razelor solare nocive sau deranjante.

Va straluceste monitorul?

Interiorul se decoloreaza?

Va este foarte cald?

Folia solara LLumar

     Suntem pe piata din Romania in domeniul de folie solara de peste 10 ani. Oferim cele mai eficiente folii solare pentru o protectie marita importiva razelor infrarosii (componenta calda a luminii, care ne incalzeste) si a razelor UV (componenta rece a luminii, care decoloreaza).
     Folia solara folosita de catre noi este realizata in SUA, la fabrica EASTMANN CHEMICAL COMPANY, marca fiind LLumar. Folii solare LLumar sunt realizate la standarde inalte de calitate, fiind cele mai folosite materiale in intreaga lume. Protectia solara a foliilor marca LLumar este mare si direct proportionala cu lumina vizibila catre patrunde in locuinta dumneavoastra, cu cat lumina este mai redusa in interior, cu atat protecta la caldura este mai mare.

Cum se fac masuratorile

     AUTOVAD SRL va ofera GRATUIT serviciul de masurare a suprafetelor de geamuri. Trimitem la dumneavoastra la locatie o echipa care se va ocupa de masurarea gemurilor. Cum realizam acest lucru? Simplu. Urmariti atent cele trei imagini de mai jos si se va intelege foarte clar cum se pot masuara geamurile dumneavoastra. Ne intereseaza foarte mult H (inaltimea) geamurilor si l (latimea) geamurilor. Cu cat aflam mai repede inaltimea si latimea geamurilor, va putem pune la dispozitie rapid o oferta reala de pret pentru aplicarea de folie solara.

Nu stiti cum se fac masuratorile? Nu este nicio problema. Noi, Autovad SRL oferim masuratorile gratuit. Ne deplasam la dumneavoastra la locatie pentru a efectua masuratori exacte si teste ale foliilor solare.

FOLIILE SOLARE LLUMAR

     Gama de folii solare cu care lucram sunt oferite de catre LLumar sub diverse coduri comerciale. Pentru a intelege mai exact ceea ce ofera aceste folii solare, va punem la dispozitie detalii si fisele lor tehnice. Foliile solare pot avea aspect de folie oglinda inchisa la culoare, folie oglinda deschisa, prin care trece forte multa lumina, folie oglinda pe bronze mai transparenta sau opaca, folie solara transpareanta, cu o mica tenta de culoare si o protectie buna la caldura sau o folie cu oglinda doar dintr-o partea "One Way Mirror".

FOLIILE SOLARE CU APLICARE LA INTERIOR

R 20 SR HPR - folie oglinda inchisa

   Folia solara LLumar R 20 SR HPR – este cea mai puternica bariera importiva razelor solare. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru.
   Conform fisei tehnice folia oglinda R20 lasa sa patrunda in interior aproximativ 18% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 79%.
   FOLIA SOLARA R 20 SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA R 20 SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

R 35 SR HPR - folie oglinda intermediara

   Folia solara LLumar R 35 SR HPR – este una dintre foliile solare cu aspect de oglinda, prin care patrunde mai multa lumina. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru.
   Conform fisei tehnice folia oglinda R35 lasa sa patrunda in interior aproximativ 28% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 70%.
   FOLIA SOLARA R 35 SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA R 35 SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

R 50 SR HPR - folie oglinda deschisa

   Folia solara LLumar R 50 SR HPR – este folia solara cu aspect de oglinda deschisa. Este oglinda deschisa din gama de folii LLumar „R” care lasa sa treaca multa lumina. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru. Are cea mai buna vizibilitatea din interior spre exterior.
   Conform fisei tehnice folia oglinda R50 lasa sa patrunda in interior aproximativ 47% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 55%.
   FOLIA SOLARA R 50 SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA R 50 SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

RN 07 GR HPR - folie solara oglinda One Way Mirror

   Folia solara LLumar RN07 GR SR HPR – este folia solara cu aspect de oglinda la exterior si folie fumurie la interior. Este aceea folie solara „One Way Mirror”, cu oglinda doar pe o parte, partea exterioara. Acesta folie se poate folosi la separarea a doua camere, atunci cand doresti sa vezi prin folie, dar sa nu fi vazut. Nu este recomandat sa fie aplicata la cladirile de locuinte, pe geamurile exterioare, deoarece intra foarte putina lumina naturala.
   Conform fisei tehnice folia oglinda RN07 lasa sa patrunda in interior aproximativ 5% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 86%.
   FOLIA SOLARA RN07 GR SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA RN07 GR SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

N 1020 B SE CDF - folie nereflectiva solara inchisa

   Folia solara LLumar N 1020 B SR CDF – este folia solara cu o mare protectie la caldura si care filtreaza foarte mult razele UV. Folia solara N2010B are aspect de „folie bronze”. Este varianta de folie nereflectiva bronz cu transmisia luminii vizibile mai mica.
   Conform fisei tehnice folia oglinda N1020B lasa sa patrunda in interior aproximativ 20% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 78%.
   FOLIA SOLARA N1020 B SR CDF este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA N1020B SR CDF
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

N 1035 B SE CDF - folie nereflectiva solara deschisa

   Folia solara LLumar N 1035 B SR CDF – este folia solara cu o protectie mare la caldura, care filtreaza foarte mult razele UV si care lasa sa intre in interior o cantitatea mai mare de lumina naturala. Folia solara N1035B are aspect de „folie bronze”. Este varianta de folie nereflectiva bronz cu transmisia luminii vizibile mai mare.
   Conform fisei tehnice folia oglinda N1035B lasa sa patrunda in interior aproximativ 36% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 66%.
   FOLIA SOLARA N1035 B SR CDF este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA N1035B SR CDF
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

PP 70 AG SR HPR - folie solara transparenta

   Folia solara transparenta LLumar PP 70 AG SR HPR – este folia performanta de la LLumar, folia transparenta cu protectie la caldura. Este una dintre foliile solare cele mai apreciate la cladirile de locuinte, pentru ca lasa sa patrunda in interior o caltitatea foarte mare de lumina naturala. Acesta folie este recomandata sa se aplice la cladirile de locuit sau birourilor unde se doreste protectie solara si sa nu afecteze aspectul cladiri.
   Conform fisei tehnice folia oglinda PP70 lasa sa patrunda in interior aproximativ 70% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 40%.
   FOLIA SOLARA PP70 AG SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA PP 70 AG SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

VS 61 SR HPR - folie solara tenta verde

   Folia solara transparenta LLumar VS 61 SR HPR – este folia de la LLumar foarte transparenta, cu o usoara tenta de culoare verde. Este una dintre foliile solare cele mai apreciate la cladirile de locuinte, pentru ca lasa sa patrunda in interior o caltitatea foarte mare de lumina naturala. Acesta folie este recomandata sa se aplice la cladirile de locuit sau birourilor unde se doreste protectie solara si sa nu afecteze aspectul cladiri.
   Conform fisei tehnice folia oglinda VS61 lasa sa patrunda in interior aproximativ 61% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 48%.
   FOLIA SOLARA VS 61 SR CDF este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA VS 61 SR CDF
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

AU 85 UV SR HPR - folie importiva razelor UV

   Folia solara transparenta LLumar AU 85 UV SR HPR – este folie solara transparenta, cu o protectie scazuta la respingerea energiei solare, dar cu o protectie marita la respingerea razelor UV. Acesta folie este recomandata sa se aplice la cladirile de locuit sau birourilor unde se doreste protectie solara si sa nu afecteze aspectul cladiri.
   Conform fisei tehnice folia oglinda AU85 lasa sa patrunda in interior aproximativ 89% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99.9%, iar energia solara totala este respinsa 19%.
   FOLIA SOLARA AU 85 UV SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA AU 85 UV SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

FOLIILE SOLARE CU APLICARE LA EXTERIOR

RHE 20 SI ER HPR - folie oglinda inchisa de exterior

   Folia solara LLumar RHE 20 SI SR HPR – este cea mai puternica bariera importiva razelor solare. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru. Acesta folie cu aspect de oglinda se aplica doar la exterior. Aplicata la exterior, folia solara oglinda RHE 20 SI ER HPR, respinge caldura intr-o proportie marita.
   Conform fisei tehnice folia oglinda RHE20 lasa sa patrunda in interior aproximativ 14% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 83%.
   FOLIA SOLARA RHE 20 SI SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 1 a geamului. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA RHE 20 SI SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

RHE 35 SI ER HPR - folie oglinda intermediara de exterior

   Folia solara LLumar RHE 35 SI SR HPR – este cea mai puternica bariera importiva razelor solare. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru. Acesta folie cu aspect de oglinda se aplica doar la exterior si este folia oglinda intermediara exterioara. Aplicata la exterior, folia solara oglinda RHE 35 SI ER HPR, respinge caldura intr-o proportie marita.
   Conform fisei tehnice folia oglinda RHE35 lasa sa patrunda in interior aproximativ 28% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 75%.
   FOLIA SOLARA RHE 35 SI SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 1 a geamului. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA RHE 35 SI SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

RHE 50 SI ER HPR - folie oglinda deschisa de exterior

   Folia solara LLumar RHE 50 SI SR HPR – este cea mai puternica bariera importiva razelor solare. Folia are aspect de oglinda din ambele directii. Din exterior confera un design „argintiu oglinda”, iar din interior ofera un aspect de cer albastru. Acesta folie cu aspect de oglinda se aplica doar la exterior. Folia cod RHE 50 Si ER HPR este folia oglinda cea mai transparenta din gama de folii solare exterioare.
   Conform fisei tehnice folia oglinda RHE50 lasa sa patrunda in interior aproximativ 45% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 59%.
   FOLIA SOLARA RHE 50 SI SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 1 a geamului. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA RHE 50 SI SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

Call Now Button