Folii decorative

FOLII DECORATIVE

2007-2017

Aplicam folie LLumar de peste 10 ani

folie sablata

Folii decorative mate

     Folia decorativa este acea folie pe care o aplicam pentru a schimba si moderniza aspectul geamurilor noastre. Aceasta folie decorativa poate avea aspect de folie mata, prin care trece lumina vizibila, dar nu se distinge exact ce anume este dincolo de structura de geam plus folie.
     Folia imitatie sablaj creaza intimitate locuintei dumneavoastra si decoreaza modern geamurile exterioare sau interioare ale locuintei. Cu aceasta folie sablata se pot crea separeuri sau spatii private, acolo unde este necesar acest lucru. Folia imitatie sablaj ofera protectie importiva caderii cioburilor, in cazul nefericit al unui accident. Cioburile raman lipite de folie, ele nu se vor imprastia. Folia sablata are grosimea minima 50 de microni.
     Echipa noastra ofera GRATUIT masuratorile la locatia dumneavoastra. Ne deplasam la locatie insotiti de un mostrar cu modele de folii sablate. Mostrarul de folii decorative ne este pus la dispozitie de producatorul LLumar Romania. LLumar ofera o gama larga de folii decorative:
    - Folie sabalata cu dungi groase;
    - Folie sablata cu dungi subtiri;
    - Folie sablata cu patratele;
    - Folie sablata cu aspect de oglinda la exterior;
    - Folie complet alba;
    - Folie complet neagra.

CONFERA INTIMITATE

DECOREAZA MODERN

Nu stiti cum se fac masuratorile? Nu este nicio problema. Noi, Autovad SRL oferim masuratorile gratuit. Ne deplasam la dumneavoastra la locatie pentru a efectua masuratori exacte si teste ale foliilor solare.

VEZI MASURATORI FOLIE SABLATA

Modele de folie sablata LLumar

NRM PS 2 - folie sablata simpla

   Folia decorativa LLumar NRM PS 2 – este folia decorativa care imita geamul sablat. Acum nu mai este nevoie sa schimbati geamurile daca va doriti geamuri sablate. Aplicand o folie sablata pe acestea schimbam aspectul lor, iar daca pe viitor dorim o alta schimbare, nu suntem nevoiti sa schimbam geamurile, ci doar inlocuim folia.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM PS2 lasa sa patrunda in interior aproximativ 69% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 98%, iar energia solara totala este respinsa 28%.
   FOLIA SABLATA NRM PS 2 este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM PS 2
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM FB SR HPR - folie sablata cu dungi groase

   Folia decorativa LLumar NRM FB SR HPR – este folia decorativa care imita geamul sablat cu dungi groase. Folia sablata cu dungi groase se fabrica doar la latimea de 1.52ml, latimea dungilor sablate este de 5.1cm, iar latimea spatiului transparent dintre dungile sablata este de 1cm.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM FB SR HPR lasa sa patrunda in interior aproximativ 63% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 30%.
   FOLIA SABLATA NRM FB SR HPR este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM FB SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM FS SR HPR - folie sablata cu dungi subtiri

   Folia decorativa LLumar NRM FS SR HPR – este folia decorativa care imita geamul sablat cu dungi subtiri. Folia sablata cu dungi subtiri se fabrica doar la latimea de 1.52m, latimea dungilor sablate este de 1.1cm, iar latimea spatiului transparent dintre dungile sablata este de 0.6cm.
   Conform fisei tehnice folia decorativa cu dungi subtiri NRM FS SR HPR lasa sa patrunda in interior aproximativ 73% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 21%.
   FOLIA SABLATA NRM FS SR HPR este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM FS SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM FSD SR HPR - folie sablata cu buline

   Folia decorativa LLumar NRM FSD SR HPR – este folia decorativa care imita geamul cu buline sablate. Folia sablata cu buline se fabrica doar la latimea de 1.52m, iar bulinele au diametrul foarte mic, sunt dese si uniforme pe toata suprafata foliei.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM FSD SR HPR lasa sa patrunda in interior aproximativ 82% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 19%.
   FOLIA SABLATA NRM FSD SR HPR este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM FSD SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM MPR SR HPR - folie sablata imitatie foaie de orez

   Folia decorativa LLumar NRM MPR SR HPR – este folia decorativa care imita geamul sablat cu insertii in folie. Acesta folie decorativa mai este denumita si folia imitatie „foaie de orez”, deoarece are acea culoare de orez. Folia decorativa imitatie orez are in structura ei mici desene neuniforme care ii confera foliei un aspect placut.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM MPR SR HPR lasa sa patrunda in interior aproximativ 67% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 33%.
   FOLIA SABLATA NRM MPR SR HPR este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM MPR SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM FSQ SR HPR - folie sablata cu patrate

   Folia decorativa LLumar NRM FSQ SR HPR – este folia decorativa care imita geamul sablat cu patrate cu latura de 4.8cm. Folia sablata cu patrate sablate se fabrica doar la latimea de 1.52m, iar spatiul dintre patrate este transparent avand 0.9cm.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM FSQ SR HPR lasa sa patrunda in interior aproximativ 69% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 23%.
   FOLIA SABLATA NRM FSQ SR HPR este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM FSQ SR HPR
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

RM PS 2 - folie sablata cu oglinda la exterior

   Folia decorativa LLumar RM PS 2 – este folia decorativa care imita geamul sablat la interior si oglinda la exterior. Folia sablata cu aspect de oglinda la exterior se fabrica doar la latimea de 1.52m. Avand un strat de oglinda proeminenta la exterior, folia respinge energia solara intr-o proportie foarte mare.
   Conform fisei tehnice folia decorativa cu oglinda la exterior RM PS 2 lasa sa patrunda in interior aproximativ 16% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 79%.
   FOLIA SABLATA RM PS 2 este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA RM PS 2
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM W PS 3 - folie alba

   Folia decorativa LLumar NRM W PS 3 – este folia decorativa de culoare alb lucios. Folia alba lasa sa patrunda un procent foarte mic de lumina naturala in incapere si respinge razele solare si razele UV intr-un procent foarte mare. Folia decorativa alba se fabrica doar la latimea de 1.52m.
   Conform fisei tehnice folia decorativa alba NRM W PS 3 lasa sa patrunda in interior aproximativ 7% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 78%.
   FOLIA SABLATA ALBA NRM W PS 3 este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM W PS 3
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM M PS 3 - folie neagra

   Folia decorativa LLumar NRM M PS 3 – este folia decorativa de culoare negru lucios. Prin folia neagra patrunde un procent foarte mic de lumina naturala in incapere si respinge razele solare si razele UV intr-un procent foarte mare. Folia decorativa neagra se fabrica doar la latimea de 1.52m. Acesta folie decorativa nu este recomandat sa fie aplicata pe structurile de geamuri care au contact direct cu lumina solara. Absortia energiei solare a foliei este foarte mare, peste 80% si exista riscul ca geamurile sa se incalzeasca foarte tare si sa se sparga.
   Conform fisei tehnice folia decorativa NRM M PS 3 lasa sa patrunda in interior aproximativ 0.01% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99.9%, iar energia solara totala este respinsa 72%.
   FOLIA SABLATA NEAGRA NRM M PS 3 este o folie decorativa care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM M PS 3
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

Call Now Button