Folii auto

FOLII LLUMAR

Cele mai profesionale folii din lume

0766.529.211

viorelraileanu@folieautorizatarar.ro

2007-2017

Aplicam folie LLumar de peste 10 ani

ECHIPA NOASTRA

Folie auto

   Autovad SRL ofera servicii complete de aplicare folie auto in Bucuresti. Am aparut pe piata din Bucuresti acum 10 ani si de atunci ne-am facut un nume pe piata foliilor auto. Lucram doar cu materiale profesionale de la LLumar, cel mai mare producator si distribuitor de folie auto din lume.
   Cu o echipa foarte calificata, tanara si intr-o continua dezvoltare, reusim sa aplicam folii auto pe toate modelele de masini existente pe piata din Bucuresti. Montajul nostru este ireprosabil, de la noi din atelierul omologat R.A.R. (Registrul Auto Roman), nu va pleca nicio masina care sa prezinte pe folie bule, sa nu fie finisata perfect sau uscata, cu o folie auto care distorsioneaza imaginea, pe folie sa aiba cute, puncte de praf, alte impuritati. Suntem profesionisti si nu ne permitem sa dam gres cu niciun client, asa am reusit sa atingem performanta celor 10 ani de cat aplicam folie auto.
   Folosim doar folii LLumar, comercializate de catre noi de la unicul importator ale acestor folii in Romania. SOLSEC SRL, este pe piata din Romania din 2001 cu materiale profesionale LLumar. Suntem prezenti pe site-ul oficial www.llumar.ro, la sectiunea "Parteneri", unde sunt afisati aplicatorii premium pe auto, care au efectuat instruirea teoretica si practica obtinand diploma de aplicator autorizat LLumar. In cazul aplicarii foliilor auto, doar un aplicator premium poate elibera documentele care certifica legalitatea aplicarii foliei auto LLumar.
   Din 2012 legea privind foliile auto in Romania s-a schimbat. Pe langa faptul ca folia auto trebuie sa fie omologata de R.A.R (Registrul Auto Roman), trebuie sa fie omologat si service-ul unde urmeaza sa fie aplicata folia.
--VEZI LISTA ATELIERELOR CARE APLICA FOLII AUTO --

FOARTE IMPORTANT! ! !
Orice atelier care sustine ca este omologat R.A.R, trebuie sa aiba afisata in service autorizatia tehnica.
Cine nu are acesta autorizatie si nu apare pe site-ul oficial R.A.R, nu este omologat pentru aplicarea de folii auto.
VEZI AUTORIZATIA ATELIERULUI AUTOVAD SRL

Folie auto LLumar

   Autovad SRL, vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de folii auto profesionale LLumar. Foarte putine persoane cunosc cu adevarat gama de folii auto LLumar si cate folii cuprinde acesta categorie. Aveti ocazia de a cunoaste cat mai bine folia LLumar si de a va bucura de beneficiile foliilor auto. In tabelul de mai jos aveti toate gamele de folii LLumar cu care lucram si date tehnice despre acestea, lumina vizibila care patrunde prin folie, respingerea razelor UV si respingerea energiei solare, caldura. Acum, aveti posibilitatea sa va alegeti pentru masina dumneavoastra, folia auto pe care o doriti.
VEZI FISA TEHNICA FOLII AUTO LLUMAR


Folie auto LLumar LATI ★ ★ ★ ★ ★

   Folia auto LLumar gama LATI avantgard - este cea mai performanta folie auto pe care o puteti monta pentru a conferi masini dumneavoastra un design modern. Folia LATI are in compozitia ei un strat de nanoceramica, este o tehnologie avansata de la LLumar si fiind folie auto nemetalizata nu interfereaza cu semnalul radio sau GSP al masinii dumneavoastra. Folia LLumar seria LATI ofera un aspect placut si elegant masini. Respinge radiatiile UV in proportie de 99%. Folia auto LATI aplicata de catre noi, ofera o protectie ridicata in cazul unui accident auto, aceasta folie auto retine cioburile. Folia LATI are o nuanta de gri petrol, este disponibila pe diferite transparente 5%, 18%, 38% si 55% si ofera o protectie termica ridicata de pana la 61% din TSER (energia solara totala respinsa). Garantia reala data de producatorul foliilor LLumar pentru gama LATI este de 12 ani, rezistand foarte bine in timp la urcatul si coboratul geamurilor. Garantia foliei este diferita fata de durata de viata a unui produs, acesta fiind mai mare.

VEZI FISA TEHNICA O FOLIILOR AUTO LLUMAR


Folie auto LLumar AIR ★ ★ ★ ★ ★

   Folia auto LLumar gama AIR avantgard - este o folie auto cu o transparenta ridicata, ce permite o vizibilitate marita chiar si pe perioada cand afara nu este o luminia puternica. Acesta gama de folii auto este impartita in doua: AIR 80 BL SR HPR si AIR 75 GN SR HR.
    - folia AIR 80, este o folie auto ceramica, cu o tehnologie avansata, avand in compozitia ei un strat de nanoceramica. Nuanta foliei este albastru deschis. Lumina vizibila catre patrunde prin folie este de 78% (VLT) si respingerea energiei solare (TSER) este de 43%.
    - folia AIR 75, este o folie auto ceramica, cu o tehnologie avansata, avand in compozitia ei un strat de nanoceramica. Nuanta foliei este verde deschis. Lumina vizibila catre patrunde prin folie este de 73% (VLT) si respingerea energiei solare (TSER) este de 39%.

VEZI FISA TEHNICA O FOLIILOR AUTO LLUMAR


Folie auto LLumar ATR ★ ★ ★ ★

   Folia auto LLumar gama ATR comfort - este folia auto cu insertie de metal in compozitia foliei. Avand acest strat de metal (aluminiu) in interiorul foliei, ofera cea mai performanta protectie la caldura, respingand energia solara totala (TSER) intr-o proportie de 70%. Folia comfort ATR are o nuanta de "charcoal", un cenusiu inchis. Folia ATR respinge razele UV, indiferent de transparenta foliei, in proportie de 99% din totalul acestora. LLumar ATR se fabrica pe diferite transparente: 5%, 15%, 21%, 38 si 55%. La gama de folii auto metalizate trasparentele de 15% si 21% au cea mai buna vizibilitatea din interior spre exterior. Garantia reala data de producatorul foliilor LLumar pentru gama ATR este de 10 ani. Garantia foliei este diferita fata de durata de viata a unui produs.

VEZI FISA TEHNICA O FOLIILOR AUTO LLUMAR


Folie auto LLumar SA

   Folia auto LLumar gama SA - este folia auto de siguranta. Grosimea foliei este de 100 de microni. LLumar fabrica de peste 15 ani folii de siguranta destinate masinilor, pentru aplicarea pe laterale spate si luneta. Nuanta foliilor SA este identica cu cea a foliei clasic AT, un gri petrol. Transparentele disponibile pe care le prezentam sunt: 5%, 17%, 38%, 52%, 88% si 89%. Toate foliile SA resping razele UV in proportie de 99% si energia solara (TSER) este respinsa intre 44% si 16%, in functie de lumina vizibila (VLT) catre patrunde prin folie. Exista la acesta gama SA doua folii de siguranta, care ofera o protectie ridicata fata de cele subtiri auto, de grosimea 100 microni si 175 microni care sunt perfect transparente, lasand sa intre lumina vizibila peste 85%. Garantia reala data de producatorul foliilor LLumar pentru gama SA este de 10 ani. Garantia foliei este diferita fata de durata de viata a unui produs.

VEZI FISA TEHNICA O FOLIILOR AUTO LLUMAR


Folie auto LLumar AT ★ ★

   Folia auto LLumar gama AT clasic - este cea mai profesionala folie auto pe care o puteti monta pentru a conferi masini dumneavoastra un design modern. Folia LLumar seria AT ofera un aspect placut si elegant masini. Respinge radiatiile UV in proportie de 99%. Folia auto AT aplicata de catre noi, ofera o protectie ridicata in cazul unui accident auto, aceasta folie auto retine cioburile. Folia AT are o nuanta de gri petrol, este disponibila pe diferite transparente 7%, 15%, 38% si 53% si ofera o protectie termica ridicata de pana la 44% din TSER (energia solara totala respinsa). Acesta gama de folii auto AT clasic, are si o transparenta speciala de 38% (VLT lumina vizibila catre patrunde prin folie), pe nuanta de verde, imitand foarte bine culoarea de fabrica cu care sunt dotate masinile VW. Garantia reala data de producatorul foliilor LLumar pentru gama AT este de 5 ani. Garantia foliei este diferita fata de durata de viata a unui produs.

VEZI FISA TEHNICA O FOLIILOR AUTO LLUMAR

Call Now Button