2007-2017

Aplicam folie LLumar de peste 10 ani

ECHIPA NOASTRA

Folii antiefractie

     LLumar este cel mai mare brand de folie antiefractie din Romania. EASTMAN CHEMICAL COMPANY, din SUA, realizeaza pentru Europa diferite folii pentru cladiri, folii decorative, folii solare, folii auto si folii antiefractie sau rezistente la atac manual.
     Folia antiefractie este acea folie transparenta, care ne protejeaza bunurile personale sau ofera protectie persoanelor in cazul nefericit in care o sticla se sparge si cioburile se pot imprastia, ranindu-ne. Acest lucru nu se mai intampla daca aplicam o folie antiefractie rezistenta la atac manual.
     Autovad SRL, va ofera o gama larga de folii antiefractie pe diferite grosimi, in functie de necesitatea dumneavoastra. Cu cat folia aplicata este mai groasa, cu atat protectia va fi mai mare. O casa frumoasa cu un design modern are in interiorul ei oglinzi, usi de sticle sau usi care au in interiorul acestora sticla. Acestea se pot imprastia in bucati mici peste persoanele din interior, daca peste geam nu se aplica o folie antiefractie.
     Foliile antiefractie sunt agreate de Politia Romana si se pot aplica la diferite locatii in functie de grosimea si protectia dorita locatiei. Foliile antiefractie LLumar sunt agrementate din 3 in 3 ani de catre ICECON (Institutul de Cercetare pentru Echipamente si Tehnologii in Constructii). Aceasta entitate a fost infiintata in anul 1995 si este membru partener, cu drepturi egale, in E.O.T.A. - EUROPEAN ORGANISATION FOR TEHNICAL APPROVALS si este acreditat de C.T.P.C - CONSILIUL TEHNIC PERMANENT PENTRU CONSTRUCTII DIN ROMANIA sa elibereze agremente tehnice nationale.
     Foliile antiefractie sunt denumite in agrementul tehnic "folii de siguranta rezistente la atac manual", pentru ca sunt materiale care indeplinesc doua functii:
    - protejeaza importiva efractiei: atunci cand se actioneaza manual asupra geamurilor, se doreste sa se sparga sticla si sa se intre in incapere;
    - protejeaza importiva caderii cioburilor: in cazul in care sticla se sparte, cioburile nu se imprastie in incapere sau in exterior, ele raman lipite de folia transparenta si nimeni nu este ranit de acestea.
     Exista doua norme europene, dupa care sunt clasificate foliile antiefractie transparente:
    - EN 12600 - este standardul european care cuprinde protectia persoanelor in cazul in care sticla se sparge accidental;
    - EN 356 - este standardul european care cuprinde protectia bunurilor, in cazul in care se actioneaza manual asupra geamurilor.

Norma europeana EN 12600

 - Standardul european EN 12600 este norma europeana care certifica foliile de siguranta, pentru a preintampina accidentele nefericite.
 - Testul se realizeaza intr-un laborator adecvat pentru testarea echipamentelor si tehnologiilor in constructii.
 - Testul implica un pendul cu greutatea aproximativa de 45 kg - 50kg.
 - In functie de numarul de lovituri si de distanta de unde este lansat pendulul, se pot clasifica foliile LLumar.
 - Toate foliile LLumar cu grosimi mai mari de peste 100 de microni detin agrement tehnic si se incadreaza in norma europeana EN12600.
 - Autovad SRL, va ofera o gama de folii transparente antiefractie rezistente la atac manual, agrementate la ICECON SA.
 - Folosim folii antiefractie LLumar, SCL SR PS 4 (grosime de 117 microni - clasa de siguranta 2B2), SCL SR PS 7 (grosime de 193 microni - clasa de siguranta 1B1), folie oglinda argintie antiefractie SSI SR PS 4 (grosime de 125 microni - clasa de siguranta 2B2) si folie sablata antiefractie NRM PS 6 (grosime de 168 microni - clasa de siguranta 2B2).
AUTOVAD SRL ofera masuratori GRATUITE la locatia dumneavoastra. Pentru oferta de pret, va rugam sa ne CONTACTATI!

Norma europeana EN 356

 - Standardul european EN 356 este norma europeana care certifica foliile antiefractie rezistente la atac manual, protejarea bunurilor.
 - Testul se realizeaza intr-un laborator adecvat pentru testarea echipamentelor si tehnologiilor in constructii.
 - Testul implica o bila metalica cu greutatea de 4.11 kg.
 - In functie de numarul de caderi libere si de distanta de unde este lansata bila metalica, se pot clasifica foliile antiefractie LLumar.
 - Toate foliile LLumar cu grosimi mai mari de peste 200 de microni detin agrement tehnic si se incadreaza in norma europeana EN356.
 - Autovad SRL, va ofera o gama de folii transparente antiefractie rezistente la atac manual, agrementate la ICECON SA.
 - Folosim folii antiefractie LLumar SCL SR PS 8 (grosime de 224 microni - clasa de siguranta P1A), SCL SR PS 11 (grosime de 299 microni - clasa de siguranta P1A), folie oglinda argintie SSI SR PS 8 (grosime de 224 microni).
AUTOVAD SRL ofera masuratori GRATUITE la locatia dumneavoastra. Pentru oferta de pret, va rugam sa ne CONTACTATI!

Nu stiti cum se fac masuratorile? Nu este nicio problema. Noi, Autovad SRL oferim masuratorile gratuit. Ne deplasam la dumneavoastra la locatie pentru a efectua masuratori exacte si teste ale foliilor antiefractie.

VEZI MASURATORI FOLIE ANTIEFRACTIE

FOLIILE ANTIEFRACTIE LLUMAR - EN 12600

SCL SR PS 4 - folie antiefractie de 117 microni

   Folia antiefractie LLumar SCL SR PS 4 – este folia antiefractie pe care o montam pe geamuri sau oglinzi. Este o folie antiefractie foarte transparenta, lasa sa treaca multa lumina vizibila. Grosimea foliei antiefractie este de 117 microni si protejeaza persoanele de cioburile ce pot rani in cazul in care sticla se sparge accidental.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie SCL SR PS 4 lasa sa patrunda in interior aproximativ 89% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 95%, iar energia solara totala este respinsa 16%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SCL SR PS 4 este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SCL SR PS 4
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

SCL SR PS 7 - folie antiefractie de 193 microni

   Folia antiefractie LLumar SCL SR PS 7 – este folia antiefractie pe care o montam pe geamuri sau oglinzi. Este o folie antiefractie foarte transparenta, lasa sa treaca multa lumina vizibila. Grosimea foliei antiefractie este de 193 microni si protejeaza persoanele de cioburile ce pot rani in cazul in care sticla se sparge accidental.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie SCL SR PS 7 lasa sa patrunda in interior aproximativ 88% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 95%, iar energia solara totala este respinsa 16%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SCL SR PS 7 este o folie care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SCL SR PS 7
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

SSI 20 SR PS 4 - folie antiefractie solara reflectiva

   Folia antiefractie solara LLumar SSI 20 SR PS 4 – este folia antiefractie pe care o montam pe geamuri pentru a intari structura de geam. Folia SSI 20 SR PS 4 are aspect de oglinda si ofera o protectie ridicata la caldura. Este o folie antiefractie reflectiva, care permite luminii vizibile sa intre in incapere intr-un procent mic. Grosimea foliei antiefractie este de 125 microni si protejeaza persoanele de cioburile ce pot rani in cazul in care sticla se sparge accidental.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie solara SSI 20 SR PS 4 lasa sa patrunda in interior aproximativ 15% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 79%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SSI 20 SR PS 4 este o folie solara care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SSI 20 SR PS 4
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

NRM PS 6 - folie de siguranta mata

   Folia antiefractie decorativa sablata LLumar NRM PS 6 – este folia antiefractie pe care o montam pe geamuri pentru a intari structura de geam si pentru a decora locuinta sau birourile. Folia NRM PS 6 este o folie cu aspect de geam sablat, ofera un aspect modern si confera o intimitatea ridicata. Este o folie antiefractie decorativa sablata, care permite luminii vizibile sa intre in incapere intr-un procent mare. Grosimea foliei antiefractie este de 168 microni si protejeaza persoanele de cioburile ce pot rani in cazul in care sticla se sparge accidental.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie decorativa NRM PS 6 lasa sa patrunda in interior aproximativ 69% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 98%, iar energia solara totala este respinsa 28%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE NRM PS 6 este o folie sablata care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA NRM PS 6
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

FOLIILE ANTIEFRACTIE LLUMAR - EN 356

SCL SR PS 8 - folie antiefractie de 224 microni

   Folia antiefractie SCL SR PS 8 – este folia antiefractie recomandata de Politia Romana, pentru aplicarea pe geamurile bancilor, caselor de amanet sau alte locatii care necesita intarirea structurii de geam. Folia SCL PS 8 are grosimea de 224 microni si este cea mai subtire folie pe care o aplicam sa protejeze bunurile. Pentru aceasta folie antiefractie, AUTOVAD SRL, elibereaza declaratie de conformitate a foliei si certificat de garantie de la importatorul foliilor antiefractie marca LLumar in Romania.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie clara SCL SR PS 8 lasa sa patrunda in interior aproximativ 88% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 95%, iar energia solara totala este respinsa 18%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SCL SR PS 8 este o folie transparenta care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SCL SR PS 8
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

SCL SR PS 11 - folie antiefractie de 299 microni

   Folia antiefractie SCL SR PS 11 – este folia antiefractie recomandata de Politia Romana, pentru aplicarea pe geamurile bancilor, caselor de amanet sau alte locatii care necesita intarirea structurii de geam. Folia SCL PS 11 are grosimea de 299 microni si este una dintre cele mai groase folii antiefractie pe care le aplicam pentru sa protejeze bunurile. Pentru aceasta folie antiefractie, AUTOVAD SRL, elibereaza declaratie de conformitate a foliei si certificat de garantie de la importatorul foliilor antiefractie marca LLumar in Romania.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie clara SCL SR PS 11 lasa sa patrunda in interior aproximativ 85% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 98%, iar energia solara totala este respinsa 19%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SCL SR PS 11 este o folie transparenta care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SCL SR PS 11
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)

SSI 20 SR PS 8 - folie antiefractie solara reflectiva

   Folia antiefractie solara SSI 20 SR PS 8 – este folia antiefractie reflectiva, pe care o aplicam pentru protectia persoanele, a proteja bunurile noastre, dar si sa ne aparam de razele solare. Aceasta folie antiefractie are aspect de oglinda si are una dintre cele mai performante protectii solare. Folia SS 20 PS 8 are o protectie dubla, una antiefractie si una solara.
   Conform fisei tehnice folia antiefractie oglinda SSI 20 SR PS 8 lasa sa patrunda in interior aproximativ 15% din lumina vizibila, respinge razele UV (ultra violete) in proportie de 99%, iar energia solara totala este respinsa 79%.
   FOLIA ANTIEFRACTIE SSI 20 SR PS 8 este o folie oglinda care se aplica la interior, fata 2/ 4/ 6 a geamurilor. Oferim masuratori si teste GRATUIT!


VEZI FISA TEHNICA SSI 20 SR PS 8
(Esti interesat cat costa? Contacteaza-ne acum!)